Ago 052011
 

Cadascú té les seves prioritats i les aplica a cada moment segons li sembla.  Els partits polítics també tenen les seves, per a cada situació.  La prioritat del PSC, ara mateix, és evident que són les eleccions espanyoles.  Només així es pot entendre que hagin arribat a proposar de fer un parèntesi parlamentari pel que fa a una de les qüestions més importants i més transcendents per a Catalunya:  al futur pacte fiscal.

Segurament que les eleccions espanyoles són molt importants, i segur que el PSC s’hi juga molt, però d’aquí a aturar el món i centrar-ser només en aquesta qüestió…  Ara bé, potser té tota la lògica del món, després de llegir notícies com aquesta, que deixen ben clar qui mana i qui estableix les prioritats (i amb quin estil, dit sigui de passada).

Personalment, crec que el que ens toca és fer la nostra, que ja tenim prou feina i, el 20N anar a votar o no, cadascú amb la seva consciència, perquè l’únic que realment ens hi juguem és saber si ens maltractaran una mica menys, a Madrid, en funció de si algú obté majoria absoluta o no.  La resta, tinguem-ho ben clar, tant ens fa.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php