Ago 042014
 

L’agost és un més propici per a la mandra.  Mig país de vacances (polítics i informadors titulars inclosos), poca activitat interessant i menys notícies que ens vagin informant de com van les coses.

Aquest any, però, la cosa pinta encara pitjor que altres anys.  Tenim dos grans temes que ocupen graelles de programació i columnes de premsa:  les manies separatistes de Mas i la fortuna dels Pujol.  Dos grans temes per especular i especular fins a la sacietat a falta de res de cert.  Gairebé serà com el famós central del Barça, que fa un parell d’anys ben bons que serveix com a tema d’emergència quan no saps de què parlar.

Modestament demanaria, o bé una mica d’imaginació (no sé si gosaria a demanar periodisme com cal, directament) o bé, que els mitjans, tertulians i companyia facin vacances uns dies.

Admeto que em fa una mandra horrible pensar en les properes setmanes.  Sort que després vindrà l’11 de setembre i la cosa s’animarà una mica.  I d’aquí en endavant, serà divertit veure què van dient els líders de tots aquests partits que encara no saben que ja no tenen la capacitat de liderar la societat que es pensen.

En fi.  Valor a tothom per suportar un estiu de corruptes, obsessions secessionistes i un central que mai no acaba d’arribar.  Insisteixo:  quina mandra tot plegat.  Ah!, per cert, la llum puja un 18%, encara que ningú no en parli gaire.

css.php