Mar 302019
 

Què passa amb els partits polítics? Què passa a dintre seu que genera dinàmiques de destrucció i d’autodestrucció constant? Ja sabem, de fa temps, que els partits que arriben a tenir una representativitat social significativa esdevenen més aviat maquinàries d’assalt o de defensa del poder, amb el que això implica de col·locació d’un bon nombre de militants, que no pas agents de transformació social. I també són ben conegudes les lluites intestines al seu interior per fer-se lloc. Ara, però, ens peta als morros un autèntic exercici d’incoherència ideològica al si de les CUP, i ens adonem que la tragèdia és més grossa que no ens pensàvem.

Que Mireia Boya plegui del màxim òrgan directiu de la formació és greu, però reemplaçable. Que ho faci després de denunciar agressió psicològica continuada per part d’algun company, i sense que el partit hagi fet res al respecte, resulta difícil d’entendre, decebedor i gravíssim. Un grup polític que fa bandera, i de quina forma, del feminisme, silencia i amaga l’agressió psicològica cap a una de les seves màximes dirigent. La maquinària inhumana dels partits no sap d’ideologies, ni de consciències; és implacable arreu. Ambició de poder, només això.

Que Boya plegui, ni que sigui de manera temporal, per un motiu com aquest, és un fracàs ideològic brutal, que situa les CUP al nivell d’aquells que, amb absoluta hipocresia, parlen de modernitat, d’igualtat i de no sé quantes coses, mentre imposen, a dins i a fora, la dictadura de sempre. Mala peça al teler de les CUP. Faran bé de començar una profunda regeneració, si no volen acabar igual com aquells que sempre s’han volgut valedors de les essències de les esquerres, i que ja només són una caricatura neoliberal grotesca, pintada de roig i engreixada a la coberta de iots, o als jardins d’exclusives urbanitzacions.

Ànims Mireia. Cuida’t, sobretot. I si mai vols, torna a la primera línia de la política. I si no, segueix amb tota la feina que feies abans, que prou s’ho val, i també et necessita. Potser és l’hora de reordenar les prioritats, com tu molt bé dius.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php