Oct 132018
 

Malament rai quan vols celebrar alguna cosa i necessites trobar algú que la pagui.  Això és exactament el que li ha passat a l’Estat Espanyol amb la festa d’ahir, allò de la hispanitat, i les seves ambaixades arreu del món.  Es veu que ja no hi ha diners per a festes i els ambaixadors s’han hagut de buscar la vida per trobar pagadors entre empreses de tota mena.  Bé, de tota mena no, perquè, al cap i a la fi, han estat si fa no fa les de sempre:  energètiques, bancs, tecnològiques, hostaleres… les que han pagat un pastís que, de ben segur, els farà molt profit, més d’hora que tard.

Imagineu la Diada esponsoritzada, qual samarreta de futbol?  Doncs justament això és el que va passar ahir a una setantena d’ambaixades d’arreu del món, mentre la cabra de la legió (per cert, si no vaig errat, de nom “Palito“, qui sap si en homenatge al monarca “uve palito“) es passejava per la vila i cort.  Per cert, la Lliga de Futbol Professional va ser un dels principals mecenes de la cosa.  Podeu llegir més detalls en aquest article de fa dos dies, publicat a Nació Digital.  Paga la pena.

No sé quin serà el pròxim pas.  Potser algun patrocinador per al Congrès dels Diputats?  Potser una UTE, amb societats de diferents comunitats per pagar les despeses del Senat?  O, directament, els ministeris amb el logo d’alguna d’aquestes portes giratòries, sempre tan disposades a col·laborar, estampats a les carteres i els cotxes oficials dels seus titulars?

Sempre fan angúnia determinades companyies.  I més quan són les empreses de sempre, amb el govern de torn.  Marca Espanya?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php