Jul 232017
 

Tossut, torna el sol, un matí més, un dia més, ni que sigui jugant a amagar-se entremig d’aquests núvols tant d’estiu.  Surt el sol i tot canvia.  Es fa la llum a poc a poc, se’n va la nit i s’esborren els estels, fins que la claror tot ho inunda i tot ho omple.  Són curiosos els dies d’estiu;  tant poden ser d’una monotonia aclaparadora, com una successió descontrolada de sol, núvols, pluja, llamps, vent i trons.  Potser aquesta és la gràcia d’aquests mesos.

En qualsevol cas, tot convida a obrir una porta al cel i mirar amunt, perquè tot és un espectacle fascinant i tot mereix ser contemplat fins al més mínim detall.  Cada dia és nou, cada imatge que capturem és diferent a la resta.  Avui no té res a veure amb ahir, ni amb demà, ni amb la setmana vinent, però cal saber mirar i cal saber veure tot el que aquesta particular estació ens ofereix.

Diu la dita que qui parla mal de l’estiu, no sap el que es diu.  Potser de vegades val la pena recórrer a la saviesa popular per valorar aquest temps canviant, imprevisible, pesat per un sol que tot ho crema o violent de tempestes i pedregades.  No ens deixem endur per la mandra i gaudim de cada moment, de cada sensació i de la calma a què conviden les nits plàcides i encara breus.  Obrim portes i finestres i no deixem res per descobrir.  Al capdavall, ja diuen que qui a l’estiu ombreja, a l’hivern famoleja, i val la pena aprofitar aquestes setmanes per carregar-nos d’energia i d’il·lusions per quan la grisor i el fred ens visitin.   Si ara ens hi sabem posar, potser aleshores res no serà tan gris ni tant fred.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php