Abr 202017
 

Acostuma a passar que com més es parla d’una cosa més es menysté, sobretot en política.  Hem vist que passa amb l’honradesa, amb la transparència, amb la justícia… i també amb l’educació.  Tot sembla indicar que finalment es podrà aconseguir el títol d’ESO amb un parell d’assignatures suspeses.  Cap problema.  Què pot passar?  que molts alumnes arribin a l’etapa següent amb importants mancances formatives?  Cap problema, es fa un batxiller o una FP de baix sostre i problema resolt.  I més endavant?  Doncs una universitat mediocre -en massa ocasions ja ho és- i, novament, cap problema.

Sobretot, que l’educació no sigui un problema que traumatitzi els nostres nens i adolescents.  Han de créixer tranquils, relaxats, sabent que les coses no demanen gaire esforç.  D’aquesta manera aconseguirem uns adults acomodats, ignorants i fàcils de manipular.

Ja té raó un professor que vaig tenir a la universitat quan ahir va piular que Millán-Astray, aquell que fa pronunciar aquella sentència per a la història:  “muera la inteligencia“, n’estaria orgullós.  Efectivament, d’això es tracta, ni més ni menys, de matar el coneixement.  Si algú encara es demana per què a Espanya no prenen volada els partits d’extrema dreta, que miri com legisla el PP i tindrà la resposta.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php