Abr 192017
 

Diuen que tothom marxa amb tot d’il·lusions i torna amb la maleta plena de recança.  Potser sí que hi ha alguna part de veritat en aquesta afirmació;  però tornar també implica haver carregat d’imatges noves, de descobertes de llocs, de sensacions i de persones el nostre bagatge personal.  I també suposa fer-ho amb l’emoció de retrobar paisatges i espais coneguts, familiars.

Anar i tornar.  Descobrir i recuperar.  Una mica, parafrasejant el poeta, ben bé podria dir que m’exalta el desconegut i m’enamora el que ja conec.  M’agrada veure coses noves i viure moments inèdits, però també tornar a casa i retrobar el cel blavíssim i seré, i l’escalf i la llum del sol que sempre s’enyora.

Avui, dia de recuperar allò que havia quedat aparcat.  I també dia per veure com els records recents es van desant en aquell espai de la memòria que els fa inoblidables.  Avui, una realitat dual.  Un dia diferent.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php