Feb 222017
 

Quant temps té un rellotge aturat?  Potser tot el temps del món, perquè el temps passa i ell n’és aliè, fins que algú no li posi una pila nova (anava a dir fins que algú li torni a donar corda, però m’he adonat que això sí que té massa a veure amb el pas del temps) i les busques tornin a agafar el seu ritme habitual, amb la seva cadència monòtona.

No heu tingut mai la sensació de viure en un temps aturat?  No heu sentit mai la sensació que les coses van al seu pas però, alhora, és com si res no es mogués?  No heu sentit mai la desesperant sensació de temps aturat?  Segur que sí, en algun moment i per algun motiu o altre.

Personalment, fa dies que la tinc, aquesta sensació.  Hi ha soroll arreu, molt soroll, massa soroll.  I hi ha moltes mans, massa mans, que estan mirant d’avançar o alentir el rellotge del futur.  Però el rellotge particular, el personal, el del país (trieu) sembla aturat i, de sobte, és com si res no tingués a veure amb ell, com si el temps hagés fet parada i fonda de debò.

Segur que només són sensacions de mitja setmana.  En qualsevol cas, un rellotger expert no faria cap nosa, ara mateix, perquè puguem estar segurs que tot avança al ritme que pertoca, abans que la realitat i el futur no se’ns escapin.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php