Feb 212017
 

Malament rai quan la mentida s’instal·la amb tota normalitat entre els més alts nivells del poder, i pitjor encara quan l’assumim com a normal i ja no ens sorprèn ni ens molesta.  Poc, o gens, es pot esperar d’un govern i d’un país així.

I aquests dies la mentida institucional s’ha tornat a fer ben present.  Diumenge, Enric Millo, actual delegat del Govern de l’Estat a Catalunya, parlava sense pudor de converses entre els governs espanyol i català, a tots els nivells, tant en públic com en privat.  A les poques hores, dilluns mateix, Xavier García Albiol, màxim dirigent del PP a Catalunya desmentia aquestes converses amb contundència;  i poc més tard, el propi Rajoy parlava de la necessitat de “corregir” aquella anomalia que suposa que determinades ideologies (l’independentisme) estigui al capdavant de les institucions, tot volant qualsevol pont de diàleg amb un govern, el de la Generalitat, que ja fa temps que ignora com a interlocutor.

Davant d’aquest escenari, qui menteix?  Albiol?  Millo?  Rajoy?  El que és clar és que algú no diu la veritat, i n’és perfectament conscient.  Mala peça al teler.  Tan mala peça com les noves mentides que van sortint sobre Alícia Sánchez Camacho i les seves explicacions -que ara sembla que eren totalment falses- en seu parlamentària, sobre l’afer de la Camarga, o les de l’ex-ministre Soria i les seves vacances, que no va pagar, al Carib, també en seu parlamentària i sense cap vergonya.  I molt més que anirà sortint.

Insisteixo.  Quan un govern i el partit que el conforma fan de la mentida norma i estratègia, malament rai.  I en aquest punt ens trobem amb el PP, ens agradi o no.  Tocarà actuar en conseqüència.  O això espero.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php