Feb 142017
 

Això és un no parar.  Cada dia ens reserva una nova sorpresa en forma de nou cas de corrupció a Espanya.  Ahir vam saber que qui està sent investigat per no fer la seva feina com caldria, en el cas de la sortida a borsa de Bankia, és l’ex-governador del Banco de España, Miguel Angel Fernández Ordóñez, ni més ni menys que el famós MAFO, buc insígnia de tota una colla d’economistes, alguns dels quals sembla que no van acabar de complir com d’ells calia esperar.

I parlant d’esperar, què podem esperar d’un país on tota la seva elit dirigent té els peus de fang.  Començant per un ex-vicepresident econòmic i acabant pel governador del gran banc central i, dit sigui de passada, supervisor de tot el sistema econòmic del país.  Quan les ombres planen a aquests nivells, comença a no quedar cap marge a la comprensió, i es fa grossa la idea que la famosa crisi econòmica, entre altres coses, va ser un autèntic berenar de negres en què quatre privilegiat es van fer l’arròs a compte de la resta de ciutadans.  No oblidem que allò que no va supervisar l’amic MAFO, és a dir la sortida a borsa de Bankia, ha esdevingut un rescat econòmic i un deute enorme que es pagaran amb diners públics.

Qui serà el pròxim?  Misteri.  Però la cosa pinta tan malament que a hores d’ara tot és possible.  De moment, ja sabem qui donarà la tanda al següent.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php