Nov 272016
 

La gràcia dels projectes és poder-los executar fins a la seva completa conclusió.  Avui, n’hi haurà un que arribarà al seu final, després d’una trajectòria de mesos, al llarg dels quals moltes persones de diferents àmbits han anat coincidint i aportant tot el seu talent, en una aventura que avui s’acabarà.

Avui, divuit formacions musicals de diferents punts del país, de totes les edats i de tots els estils, actuaran en un concert únic i irrepetible, per dir alt i clar que cantar en català i en occità val la pena, per recordar-nos que la música també és comunicació i que la millor manera de projectar el nostre missatge és en la nostra pròpia llengua, en la llengua que compartim amb els nostres amics i veïns, en aquella llengua que ens fa ser i sentir-nos el que realment som.

Cinc hores de concert, aproximadament, amb divuit propostes musicals diferents que només interpretaran temes en occità o en català és una oferta única i diferent a totes, que avui es podrà gaudir en viu a Lleida i, a partir de finals de la setmana que ve, a través del web de Lleida Televisió.

Gràcies a tothom que ha col·laborat de manera desinteressada, o molt per sobre d’allò que calia esperar, a fer realitat aquest concert i tot el que l’ha precedit.  I gràcies, molt especialment, a tots els músics que han fet Kastanya.cat, i a tots aquells que s’han ofert ja per prendre part en una nova edició.

Avui, festa grossa i il·lusió desbordada feta música i cançó.  Demà, un altre dia farcit de nous reptes per a tothom, i de noves propostes.

kastanya

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php