Nov 202016
 

Ahir ens vam retrobar per recordar que fa vint-i-cinc anys que vau començar una de les aventures més habituals i més complicades alhora:  la de construir una vida en comú.  De tant en tant, ens agrada trobar referències en el temps que ens ajudin a situar-nos i a valorar tot el que anem fent i tot el que anem vivint.  Un any, deu, vint-i-cinc… són moments que ens recorden d’on venim i cap a on volem anar.

Tu mateix ho vas dir ahir, saludant els que fa un quart de segle encara no hi eren (coses de l’edat) i recordant aquells que ja no hi són dues dècades i mig més tard.  Així és la vida, anar fent amb noves incorporacions i amb absències de record inesborrable.

Ahir, en el fons, tots ens vam emmirallar en vosaltres i vam compartir la il·lusió de mantenir una complicitat tan honesta com la que heu sabut teixir durant aquests anys i que és el gran argument per continuar junts molts més.  Per molts anys, i que els puguem seguir compartint.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php