Set 122016
 

Qui segueixi habitualment aquest blog sabrà que acostumo a parlar-hi, tot sovint, de temes més o menys d’actualitat prou vinculats a la política, i avui, a tocar d’una nova Diada, tocaria fer-ho, sense cap mena de dubte. Però avui no em ve de gust, perquè tot el que escriuria parlaria de la cara més indigna, més deslleial, més miserable, més mesquina i més rastrera d’allò que els traïdors i aprofitats tenen la barra de considerar fer política.

Avui, no em ve de gust. Dilluns, la setmana que ve, ja en parlarem. Temps n’hi haurà per tornar-hi, tant punyent com calgui, però tornant a defensar que no tot és tan mediocre, tan cretí, una cosa que, d’altra banda, sé perfectament.

Avui, aparcats els dolents uns dies, el cos em demana recuperar una cançó prou antiga, “With a little help from my friends”, publicada l’any 1967 per The Beatles, tot i que us proposo recuperar una versió una mica posterior, de Joe Coker, famosa per formar part de la banda sonora de Woodstock 1969 que, amb un ritme més lent que l’original, i al meu gust més intents, em sembla un bon homenatge a aquelles persones que tens al costat incondicionalment quan les coses es torcen. Gràcies.

Passeu un bon cap de setmana i una bona Diada, amb sonoritats velles i sempre noves, que dilluns serà un altre dia.

https://www.youtube.com/watch?v=VM4kNIAxOGE

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php