Des 152015
 

El dia de Nadal d’enguany ens té reservada una sorpresa prou especial:  una lluna plena, un fet que no es produïa des de 1977 i que no tornarem a veure fins el 2034.  Serà bonic de veure, si la boira ens ho permet, és clar.

No ens enganyem, si hi ha alguna cosa capaç de fer-nos badar i somiar, aquesta és la lluna plena.  Qui no se l’ha estat mirant mai una bona estona?  Qui no ha volgut capturar-la en una fotografia?  Qui no ha sentit la secreta temptació de demanar-li un desig amb l’esperança de veure’l fet realitat?  Doncs enguany, tot aquest misteri de la lluna se sumarà al propi d’una de les nits més especials i més íntimes del calendari, la de Nadal.

Diuen les creences antigues que la lluna plena representa la totalitat, la plenitud, el poder espiritual i la feminitat pròpia de la lluna, en el seu grau màxim.  En contrapartida, la lluna plena també va associada a la pèrdua de la cordura, a l’aforament dels instints més primaris, a la manifestació dels homes llop, fins i tot.

Sigui com sigui, temps hi haurà per trobar explicacions i auguris per tots els gustos a partir d’aquesta curiosa coincidència.  Cal desitjar que algun d’aquests missatges del destí escrits amb llum de lluna una nit de Nadal, siguin positius i ens deixin alguna cosa bona, si més no perquè puguem recordar de forma amable aquesta fantàstica nit de finals de desembre.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php