Des 132015
 

Ja hi tornem a ser.  La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.  Nou debat, més o menys soterrat per una allau d’activitats arreu del país, sobre si aquestes grans accions solidàries tenen sentit o si han de ser els governs els que garanteixin qüestions tan importants com ara la investigació mèdica.  Segurament que tothom té la seva part de raó i que els governs que tenen competències sobre la dotació pressupostària dels projectes d’investigació són els únics responsables que els investigadors (aquests no fallen mai) puguin fer la seva feina és un fet indiscutible. I aquí rau la causa de tots els mals, convé no oblidar-ho.

Però davant d’aquest panorama d’abandonament progressiu, el nostre país, la gent del carrer que des de fa dies està mobilitzada, a iniciativa dels mitjans de comunicació públics que algú voldria tancats, va decidir que allà on no arriba la política, arribarà la societat, amb imaginació, amb dedicació i amb il.lusió.  I aquí tornem a ser, amb una nova edició que vol recollir fons per ajudar a tirar endavant projectes d’investigació sobre la diabetis i l’obesitat.

Avui toca moure’ns i gratar-nos una mica la butxaca.  Així és que cal no perdre de vista el 905115050 o, si sou de Lleida o voltants, aquí teniu una alternativa diferent i única per col.laborar-hi en directe.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php