Gen 162015
 

Ja és ben veritat que cadascú per allà on l’enfili.  Mentre nosaltres celebrem o lamentem (que de tot n’hi ha) la recuperació del clima d’entesa entre les principals formacions sobiranistes, a l’espera de més concrecions, alguns països del nostre voltant també tenen les seves propostes més o menys sensacionals, o sensacionalistes.

Aquests dies hem sabut que la ministra de Salut de Lituània, aprofitant el debat sobre l’eutanàsia, ha plantejat una solució a la pobresa:  aplicar l’eutanàsia als pobres.  Més concretament als que no tenen accés a l’assistència mèdica.  No està gens malament, com a mesura d’estalvi.  D’altra banda, i si trobem la proposta pròpia de latituds remotes, no són tan llunyanes les declaracions d’alguns representants del Partit Popular demanant-se si calia mantenir mantenir malalts crònics amb càrrec als pressupostos públics.  Si fa no fa…

I una més, encara:  les autoritats de la ciutat alemanya d’Schwerte proposen de fer servir un edifici que va allotjar les tropes de les SS destacades al camp de concentració de Buchenwald, com a alberg per a immigrants.  Tot un exemple de reciclatge d’edificis.  Això també és una bona mostra de desmemòria històrica.  I d’això també en sabem força.

Realment, la sensibilitat i el respecte a la dignitat humana són les que són, al nostre entorn més immediat.  Però això sí, el gran problema és si nosaltres votem o no.  Santa paciència…

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php