Gen 152015
 

Ja és ben veritat que les coses depenen de qui les miri i de com les miri, fins i tot.  Si fa no res ens escandalitzàvem perquè un diari ultraortodox israelià hagués eliminat les dones de la foto de la capçalera de la gran manifestació de diumenge a París, en una clara expressió del seu posicionament respecte a allò de la igualtat de gènere, potser no estaria gens malament que encara ens escandalitzéssim més amb una altra foto, en aquest cas del satíric Waterford Whispers, que ha tingut la genial idea d’esborrar tots els homes d’una altra foto de la mateixa capçalera de manifestació.

A la vista dels resultats, no sé si em sembla més escandalosa l’acció del diari ultraortodox o la realitat política, en què les dones ocupen el digníssim lloc (i espai) que podem veure gràcies a la idea del Waterford Whispers.

Diuen que una imatge val més que mil paraules.  Recomano aquesta segona foto com a prova fefaent del lloc real de les dones a les més altes esferes polítiques d’aquest igualitari i gens discriminador món occidental.

Efectivament, vivim en una societat del tot igualitària, també en qüestions de gènere.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php