Jun 102014
 

Ja fa temps que el gran mantra que entonen tots aquells que no volen que res no es mogui, especialment si es tracta de Catalunya -o de la indissoluble unitat d’Espanya- és aquell que afirma que les lleis estan per complir-se i que res no pot existir fora del que marca la llei.  Algú, fins i tot, afirma que si no hi surt a la Constitució, no existeix.  La de coses que sabem, i que són, molt més enllà del que diu la carta magna…

Però vet aquí que aquests defensors de la llei i dels seus principis se salten a la torera (la paraula és intencionada) qualsevol norma, reglament, o el que sigui, per tal, això sí, d’assegurar que es mantindran les coses tan inalterables com des de fa dècades.  I el millor exemple el tenim en el nyap “marca España” que és i serà el procés de proclamació, coronació, aclamació, o com li vulguin dir, del futur rei Felip VI.  Recomano la lectura atenta d’aquest petit article de fa encara no quatre dies.

Així fan les coses aquells que donen lliçons de legalitat.  Però és clar, sempre és molt més perillós donar la veu a la ciutadania, que treure’s de la màniga un conill en forma de procediment legal per intentar preservar la immaculada essència de la monarquia espanyola, que passarà de mans d'”el campechano” a les d'”el preparao“.  I punt.

Quin tip.

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php