Des 042013
 

Era d’esperar.  És trist dir-ho, però és cert.  L’andanada recentralitzadora del govern espanyol està assolint nivells d’autentica desvergonya.  Ja ni intenten dissimular allò que realment volen:  tornar a l’estat tot el que sempre ha estat seu (segons ells) i que aquests últims anys havia estat usurpat per les comunitats autònomes.  Punt i final al sistema autonòmic, doncs.  I de catalunya com a país.

El darrer capítol -fins ara- és l’informe que ha rebut la Generalitat amb el pretext de simplificar les administacions, tot evitant duplicitats.  Així, i partint del principi que tot el que pot fer l’estat no ho ha de fer ningú més, ja podeu imaginar què diu.  Entre altres perles, demana l’eliminació d’un bon grapat d’organismes nostres:  el síndic de greuges, la sindicatura de comptes i molts altres.

La meva pregunta és quan trigaran a proposar l’eliminació del Parlament, del Govern i del president, perquè les seves funcions també les poden exercir, seguint la seva lògica, les institucions estatals.

Ni simplificació, ni estalvi, ni punyetes.  Pura i simple involució.  Aquest és el futur que ens espera si no marxem aviat.   Ni segones vies ni terceres.  Tot el que no sigui defensar allò que tant ens ha costat recuperar, serà la desaparició com a poble.  I si algú encara té dubtes, que llegeixi les magnífiques, democràtiques i constitucionals propostes del govern Rajoy.  I el silenci còmplice del PSOE.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php