Mai 232013
 

Reclamar una mica de senderi i coherència de les files de la dreta més dreta, ara que estan tan esverades, és gairebé demanar un impossible.

Mentre el diputat Cañas torna a parlar de colpistes per referir-se a aquells que defensen el dret a fer una llei de consultes al Parlament i mentre la diputada Camacho nega que el tal Parlament estigui legitimat per aprovar aquesta llei, els mitjans de comunicació afins els fan una magnífica cobertura, sempre amb un total respecte als principis democràtics.  A saber:

-Un tertulià de la COPE (cadena de la Conferència Episcopal Espanyola) ja parla de tornar a afusellar Companys.

– La cadena de telvisió de l’església augura sang en el dret a decidir, mentre crida a suspendre l’autonomia.

Acusar els altres de colpisme i fer-se fort amb aquestes declaracions com a barricada no sembla massa coherent.  Tan coherent, si més no, com fer bandera del dret a la vida i cridar a l’execució.

I és que potser la coherència només la saben aplicar per seguir-se negant a condemnar els crims del franquisme, per parlar de reconciliació en relació a la División Azul o per negar la persecució del català durant la dictadura.

Hi ha dies que més valdria no obrir els diaris ni engengar la tele ni la ràdio.  Quanta paciència…

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php