Mai 062013
 

Hi ha governs que tenen el mal costum de posar-se noms.  I dic mal costum perquè el nom en qüestió acostuma a definir, justament, totes les mancances del govern que se l’atorga.  No crec que calgui posar cap exemple del que dic, i tothom pot anar fent la seva llista particulars de despropòsits.

Pel que fa al govern actual del PP, no em consta que s’hagi volgut definir de cap manera concreta.  Ja entenc que potser no és fàcil ni, potser, resultaria massa còmode.  De tota manera, sempre podríem jugar a batejar-lo, tenint en compte la seva composició i la filiació ideològica, ètica, religiosa i econòmica dels seus components.

Perquè puguem tenir més elements que ens ajudin a batejar el govern popular, us recomano la lectura d’aquest interessant article.  Ja té uns mesos, aquest text, però potser millor així, perquè ara mateix tenim més elements per valorar l’activitat de cadascú i emmarcar-la en cada perfil concret.

Vistos un al costat de l’altre, fan una mica de por i tot, oi?  Per si de cas, tinguem sempre a mà allò de “sí, ministre”.  I seguim fent la nostra.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php