Feb 182013
 

Senyors presidents, alcaldes, consellers, ministres, banquers, empresaris, membres de consells d’administració… i en general, tots aquells que tenen el poder de dissenyar la nostra societat i les nostres vides, realment creuen que cal dir cap altra cosa que aquesta?:

“Tota persona té dret a un nivell de vida adequat que li asseguri, així com a la seva família, la salut i el benestar, i en especial, l’alimentació, el vestit, l’habitatge, l’assistència mèdica i els serveis socials necessaris.”  Paràgraf 1.  Article 25 de la Declaració Univesal dels Drets Humans.

Ho pregunto per saber si els vindria de gust dir-nos si tenen cap intenció de posar-se, d’una santa (per dir-ne d’alguna manera) vegada, a revertit realitats com aquesta?  Perquè començo a pensar seriosament que la situació ja els està bé.

Bàsicament, és que vostès, si volen, la poden canviar, aquesta realitat.  Jo no.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php