Oct 232012
 

Una de les coses positives de no veure en directe un determinat programa de televisió, sobretot si aconsegueix una quota de pantalla de gairebé el 24%,  és que l’endemà pots sentir els comentaris i opinions de gent de tota condició i ideologia i arribes a treure alguna conclusió, ni que només sigui a nivell personal, del personatge protagonista del programa en qüestió.

Això és el que m’ha passat amb el programa “Salvados” en què hi va participar el president Mas.  No el vaig veure, però ja no sé ni si cal, perquè he sentit tota mena d’opinions al respecte.  En síntesi, gairebé totes coincideixen en la credibilitat que transmet el president.  De fet, més enllà de la claredat o no de les seves propostes, hi ha consens en el sentit que allò que diu és creïble, i aquest és un valor fonamental que no tots els polítics, ni de bon tros, poden oferir.

Tot sovint, i jo el primer, reclamem capacitat de lideratge als nostres responsables polítics.  Potser ara tenim un president que en té, just quan cal portar el país cap al seu autogovern.  De tota manera, cal remarcar que el mateix consens, o molt semblant, al que hi respecte a la credibilitat, el trobem en demanar-se si tot plegat no serà més que una quimera, borbònica o no, o una estratègia per acabar allà on erem i poc més.

I és que la història és un llast molt important.  I amb CiU tenim molta història de peixos i de coves, de putes i de ramonetes i “tot i ques”, però també tenim, per primer cop en molts anys, un projecte col.lectiu que sembla possible i una persona que s’hi ha posat al davant.

Realment, som a les portes d’unes eleccions i d’un futur apassionants.  Ja veurem qui dóna la talla i qui no.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php