Set 292012
 

El govern del PP està absolutament desbordat per aquesta tossuda realitat que s’entesta a complicar-li les coses al cada cop més indefensable (i impresentable) Mariano Rajoy i a tota la seva colla de ministres.

La darrera mostra de la incapacitat popular de fer front a la realitat és l’argument de les majories que utilitza constantment.  Ras i curt, la cosa és que un milió i mig de manifestants no representen res perquè són més els catalans que no es manifestaven que els que sí.  O també:  són més els espanyols que no es manifesten contra les polítiques del govern que els que sí que ho fan.

Estic convençut que aquesta argumentació els deu resultar útil per justificar-se (i per donar arguments i titulars als palmeros d’alguns mitjans de comunicació), però jo els diria que, seguint aquest seu raonament, caldria qüestionar la legitimitat del seu govern, ja que són molts més els ciutadans que no els van votar que els que sí que ho van fer.  I això sense comptar els que a hores d’ara no els votarien perquè se senten totalment enganyats per les falses promeses electorals.

I és que les coses no van així, en democràcia.  Les majories són les que són i es calculen com es calculen, i s’acaten.  Però és clar, la democràcia, a segons qui, no li acaba d’escaure massa bé i s’estima més seguir amb un discurs absurd i anacrònic davant d’auditoris pràcticament buits, com el que es va trobar Rajoy a l’ONU.

Quan no se sap què dir, només queda recórrer a argumentacions estúpides i confiar que algú encara les vulgui escoltar, per més que la realitat i les opinions majoritàries vagin per un altre camí.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php