Abr 302012
 

Els governs, de qualsevol color, sempre saben trobar la millor manera de desacreditar-se.  Aquest podria ser una mena de principi universal de la gestió política.  En el cas d’Espanya, la catòlica i imperial Espanya, el govern del PP ja ha trobat la forma més adequada de perdre qualsevol rastre de credibilitat i de respecte.  Per què?  doncs, perquè li serà molt difícil justificar que, amb la que està caient (en part gràcies a la seva magnífica gestió econòmica), no té cap inconvenient a pagar una peregrinació de 200 militars a Lourdes.  I aquesta n’és la 54a. edició!

Vergonya.  Aquesta és la primera idea que m’ha vingut al cap en saber la notícia.  Bé, una barreja de vergonya i d’irreverència, tant per la institució militar, que sembla incapaç de separar-se del poder eclesiàstic (deu ser pels molts segles d’inèrcia), com per la institució religiosa, que no té cap pudor, ni l’ha tingut mai, per donar aixopluc als exèrcits  més sanguinaris.

Espero que el meu sentiment sigui compartit per molta més gent, i molt especialment per tots aquells que pretenen que combreguem amb rodes de molí (o amb obusos), quan afirmen que estan prenent totes les mesures per estalviar, no malbaratar diners públics i crear ocupació.  Ja posats, que paguin peregrinacions d’aturats, a veure si hi ha algun miracle (perquè si hem de confiar d’ells…)

Definitivament, el PP (i també el PSOE, que ha governat fins ara pagant les mateixes peregrinacions) no és un partit de govern, és un club catòlico-capitalista-militar molt perniciós i sense cap principi ètic ni moral.  I a Catalunya encara els riem les gràcies (o potser també hi ha algun insigne representant nostre darrere d’aquesta peregrinació?).

Personalment,  i seguint l’estil Montoro, per al qual apujar els impostos és, en realitat, canviar-ne la ponderació, no m’enrecordaré de la mare de moral distreta que els va parir a tots, sinó que “discreparé de les seves prioritats”.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php