Mar 242012
 

Encara ressonen els ecos de la boda de la meganoble hispana:  María del Rosario Cayetana Paloma Alfonsa Victoria Eugenia Fernanda Teresa Francisca de Paula Lourdes Antonia Josefa Fausta Rita Castor Dorotea Santa Esperanza Fitz-James Stuart y de Silva Falcó y Gurtubay, més coneguda com la duquesa de Alba, als seus 86 anys, quan una altra noble sembla que li vulgui prendre protagonisme.

M’estic referint a la futura comtesa de Montseny, neta del primer comte de Montseny, títol atorgat pel rei Alfons XIII a Josep Maria Milá i Camps, per la seva feina al capdavant de la Diputació de Barcelona, i filla del recentment traspassat Josep Lluís Milá i Sagnier, la coneguda periodista Mercedes Milá i al seu darrer “espectacle” televisiu al programa Gran Hermano.

Digueu-me raret, però opino que intentar negar l’evidència del pas del temps és una estupidesa i que cal saber portar els anys amb dignitat, aprofitant tot el que ens aporten de bo i sobreposant-nos a tot allò que ens prenen, però defugint sempre el patetisme i el ridícul.  I, per a mi, patètiques i ridícules són les imatges de Mercedes Milà intentant demostrar que els seus 62 anys no són cap obstacle per -en paraules seves- estar buena.  De fet, d’un patetisme només comparable a l’estupidesa del seu partenaire en la seqüència.

La televisió és espectacle, això és cert, i Gran Hermano un programa amb unes característiques determinades, amb uns personatges d’uns perfils ben concrets, entre els quals, a priori, no lligaria una futura comtesa, encara que la noblesa ja fa anys que cotitza a la baixa.  Però ja viem que quan del que es tracta és d’intentar renegar de l’edat, el pudor i la dignitat poden deixar pas al patetisme, sense cap mirament i sense cap rubor.   I aquest és el tema.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php