Feb 042012
 

Fa quatre dies que hi és, com aquell que diu, i el ministre d’Educació, Cultura i Esports ja ha deixat ben clara la seva estupidesa  (2 adj i m i f desp Dit de la persona que molesta, irrita, etc., per la seva manca d’oportunitat, de discreció, per la seva presumpció, etc.)

Primer va ser la burda manipulació de la veritat en citar un assaig de nom Educación para la ciudadania.  Democracia, capitalismo i estado de derecho fent-lo passar com a llibre de text d’aquesta matèria.  Si es volen carregar l’assignatura i llençar una ofensiva adoctrinadora catòlico-constitucionalista, que ho facin, que ja tenen majoria absoluta, però que no ens prenguin per idiotes.

Ara, la cosa va millorant, en parlar dels toros.  El ministre es despatxa afirmant que França havia declarat els toros bé immaterial amb la finalitat de demanar a la UNESCO la declaració de patrimoni immaterial de la humanitat.  Evidentment, el govern francès no ha trigat gaire a desmentir aquesta informació.  Ja sabem que ens trobem a les portes d’una ofensiva per recuperar les essències espanyoles a través dels toros, però sobra mentir, i més servint-se d’un altre estat (“això és es colmo”, com deia algú).  Que no tenen millors arguments?

A la vista d’aquest parell de “relliscades” (o manipulacions, com vulgueu), tinc clar que estarem divertits amb aquest ministre.  Ni em vull imaginar què passarà quan comenci a entrar en matèria esportiva i a entonar aquell caspós yo soy español, español, español…

Realment, és d’agrair que Rajoy no hagi batejat el seu govern, com va fer el president Mas, amb allò el govern dels millors (potser haura estat millor el governs dels tancredos, ja que parlem de toros).  Us imagineu quin nom s’hauria hagut de triar per fer justícia a algun dels seus membres?

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php