Des 252011
 

Malgrat totes les dificultats, malgrat la temptació de desertar, que res no permeti que perdem la il.lusió d’un dia, d’un present, que volem lluminós.  Només així guanyarem el futur i només així podrem mirar el passat amb orgull.

Un record molt especial per totes aquelles persones que avui treballaran als hospitals, a les presons, als aeroports, a les piscines, a les carreteres, als quioscos, a les botigues, als bars, als restaurants, a les residències de gent gran, a les televisions, a les ràdios… i a totes les que per qualsevol motiu no podran ser amb aquells amb qui voldrien compartir aquest dia.

 

BON NADAL !

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php