Nov 052011
 

Jo que pensava que la meva capacitat de sorpresa ja no admetia gaires coses noves, i em trobo amb personatges que semblen sortits de la imaginació desenfrenada de qualsevol guionista còmic.  I és que cada dia tinc més clar que només cal donar autoritat (i armes) a algú perquè perdi l’oremus absolutament.  Sigui com sigui, encara al.lucino amb la notícia que els mossos d’esquadra han multat amb 500 € un conductor que “pilotava” un cavall (un dos cavalls no, un cavall, d’aquests de quatre potes…) tot superant la taxa d’alcohol prevista a les normes de trànsit.  Bé, de fet, era una euga, però el detall no fa variar gaire la cosa.

Imagino que tot plegat pot quedar en no res, perquè considerar l’euga com a “vehicle” costa d’imaginar, i més si el tal vehicle ha de ser de tracció mecànica (llevat que en lloc d’una euga fos un toro, aleshores potser sí que podria ser mecànic, tot i que llavors ho tindria complicat per circular… No és senzill).

M’agradaria molt saber, per pura curiositat, quina interpretació han fet i quin raonament han seguit els mossos per arribar a imposar aquesta sanció.  Per cert, la descripció del “vehicle”, tal i com la van fer els agents de l’autoritat no té desperdici.   Quin brillant exercici d’imaginació (potser d’estupidesa?) per indicar la marca, el model i la matrícula.  Si hi ha tres camps per omplir, s’omplen, sigui com sigui.  Que no sigui dit que la denúncia està incompleta.  D’altra banda, sembla que el conductor no perdrà cap punt, tot i els 500 € (sempre és una sort).

No sé si la carretera on es va perpretar la infracció és gaire concorreguda, tot i que imagino que no, si els mossos no tenen altra feina que multar genets.  Conseller Puig, se us està girant feina, em temo.

Quin país!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php