Set 252011
 

Un venedor de catifes, no sé si per pura estratègia comercial, o fent referència a la tradició autèntica ens va dir una vegada que hi ha gent que en compra perquè envelleixin amb ells.  Trobo que tenir a prop coses amb un poder evocador tan potent com per envellir al teu costat és fantàstic, en un temps en què les coses caduquen tot just acabades d’estrenar.

Ahir, sense anar més lluny, vam plantar un nou arbre, a casa.  No és el primer cop que en plantem i, per tant, això de plantar un arbre, tenir un fill… ja està superat.  Malgrat tot, és un arbre especial, un obsequi d’una data especial, fet per uns amics especials i per al qual vam preparar un espai especial, que vam buidar de plantes que, a força d’anys, havien perdut tota la força i s’havien omplert de males herbes.

Aquest arbre, d’alguna manera, és la nostra catifa;  allò que envellirà amb nosaltres, si arrela bé, i que ens proporcionarà ombra, bellesa, color i records molt amables d’una data molt especial i, esperem, d’uns anys que aniran desfilant sense pressa entre les seves fulles.

Voltar-nos d’elements amb capacitat evocadora i que evolucionin amb nosaltres, potser és la millor manera d’entendre que no som éssers aïllats i que vivim enmig de moltes coses que ens acompanyen sempre, sense que en siguem prou conscients, de vegades.  Com les paraules d’aquell venedor de catifes.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php