Ago 122011
 

Impagables les paraules de la consellera de Cultura del Concello da Coruña afirmant que els events culturals que s’hi programaven fins ara eren demasiado gallegos.  Evidentment, ho diu en espanyol, perquè tiene que estar en un idioma que entiendas.

Dubto que mai s’hagi dit tant amb tan poques paraules respecte a l’afany d’imposar l’espanyol i la cultura espanyola, a qualsevol preu i de qualsevol manera, per part dels governs del PP.

Pudeu imaginar què passaria si algú amb un mínim pes polític a Catalunya, gossés dir que a Madrid hi ha una programació cultural massa espanyola i que si volen ser cosmopolites i fer-la arribar a la gent, l’han de fer en una llengua que es pugui entendre?

I aquesta és la consellera de cultura.  Quin patir que els espera als pobres gallecs que realment tinguin qualsevol mena d’inquietud cultural o, si més no, un mínim respecte per la seva llengua. I dic un “mínim”, perquè no puguin dir que és massa.  Ja sabem que l’únic que mai no s’és massa, segons aquesta gent, és espanyolista; sempre cal ser-ne més, i més, i més…

El més fotut de tot és que el mateix pensen els seus col.legues valencians, balears i aragonesos… però respecte del català i de la cultura catalana.  Preparem-nos a sentir coses meravelloses per justificar una autèntica massacre lingüística.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php