Jun 292011
 

Per si encara hi havia algun dubte sobre l’existència de ciutadans de primera i ciutadans de segona, de tercera… només cal veure qui té capacitat per autoregular-se les condicions laborals i qui ha de patir  retallades de drets per pagar una crisi que no ha creat.

El cas més flagrant és els dels alcaldes que, tot just prendre possessió del càrrec, han corregut a apujar-se el sou.  Amb ells no van les retallades dels sous públics, ni les congelacions, ni res de res, fan el que volen i com volen.  Molt democràtic.

I el darrer cas el tenim en les indemnitzacions per pèrdua de l’escó que han pactat les Corts d’Aragó i que, evidentment, res no tenen a veure amb les indemnitzacions per acomiadament de la resta de treballadors. Tot un exemple a seguir.

És urgent, pel bé de la salut democràtica del país, que s’eliminin, com sigui, aquestes pràctiques d’abús de poder i de mala gestió (per no dir malbaratament o apropiació, simplement) de diners públics.  És una qüestió de respecte, no només als ciutadans, sinó a tots els diputats, regidors, alcaldes… honestos, que n’hi ha, que fan que l’exercici de la política encara mereixi algun respecte.

No començaria a ser hora d’exigir responsabilitats personals (per no dir patrimonials)  per la mala gestió dels recursos públics?  Fins quan hem de suportar la impunitat d’aquests actes?

I encara s’escandalitzen quan diem que no ens representen i ens volen donar lliçons d’ètica democràtica!  Quanta indignitat i quanta hipocresia.  I aquests són els que han de decidir com viurem, a partir d’ara.  Estem ben fotuts si res no canvia.

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php