Jun 232011
 

Aquest vespre, revetlla de Sant Joan.  Sense cap dubte, una de les celebracions més nostrades, entre d’altres coses, per tot el que té de simbolisme i d’entroncament amb la nostra cultura més ancestral.

Confeso que el foc sempre m’ha provocat una estranya atracció, ja sigui des de la humilitat de la brassa, com des de la potència de la foguera.  Bé, de fet, a molta gent li passa.

Aquest any ens trobarem, si fa no fa, els de sempre, i compartirem taula i coca i petards i foguera.  I aprofitarem per cremar alguna cosa d’aquelles que ens fan una ràbia especial.  Si puguéssim repassar la història de les fogueres de casa, déu n’hi do si hi han anat a parar samarretes de propaganda de tota mena d’institucions i empreses… no entraré en detalls per no ferir susceptibilitats.

Aquest any, però, potser caldrà canviar una mica les coses.  No sé si cremar cap samarreta, no fos cas que encara m’hagi de fer servei, però el que sí que estic temptat de fotre al foc és una llibreta del banc i, si encara en trobo, alguna papereta o propaganda electoral d’algun que altre partit d’aquests que es proclamen valedors de la democràcia, en mostra de gratitud pels serveis prestats…  A veure si amb la foguera de Sant Joan hi ha més sort i realment podem fer foc nou.

Passeu una bona revetlla i aprofiteu per cremar definitivament totes les noses i tots els fantasmes particulars que pugueu.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php