Oct 072019
 

Dilluns, de nou. Tot recomença i, com ja comença a ser habitual, res de nou a la vista. Molta xerrameca buida i res més. Amb mandra enceto una nova setmana de la qual, per variar, n’espero ben poca cosa. Ni gaires novetats, ni cap fet d’aquells que tot ho capgira. Sembla ben bé com si el bolígraf que escriu la història, tant la grossa, la dels llibres, com la més íntima i més particular, s’hagués quedat sense tinta fa temps i, malgrat tot, ens entestéssim a seguir gargotejant un full en blanc, amb l’absurda esperança que, en algun moment, torni a guixar aquesta crònica avorrida nostra de cada dia. Quin tip de tants i tants dilluns.

No, potser no era ben bé això. Tornem a començar.

Dilluns, de nou. Tot recomença i, com ja comença a ser habitual, res de nou a la vista; però, al mateix temps, set dies en blanc per omplir, abans no tornen a ser en aquest mateix punt de la roda. Enceto aquesta nova setmana, de la qual potser no n’espero gaire cosa, però que sé -efectes inevitables de l’experiència-, que em pot reservar sorpreses increïbles i experiències inoblidables que valdrà la pena descobrir. Sempre fan por els fulls en blanc, i una nova setmana, ben mirat, ho és, per més plans i més previsions que en vulguem fer amb el noble propòsit d’apaivagar el vertigen. Agafo la ploma d’escriure el present, disposat, minut a minut, a escriure la incertesa, a desxifrar un fragment més d’aquest oracle esquiu que és la vida. Un altre dilluns com tants altres. Què el farà diferent?

Potser millor així, no? Qüestió de perspectiva i de disposició. Tria.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php