Ago 042019
 

No fa gaires dies, una persona a qui conec de fa molt (no cal entrar en detalls), comentava que en aquests temps que corren, cal celebrar-ho tot, fins i tot allò que sembla que ja no sigui gaire modern, ni gaire actual celebrar. I a fe de déu que té tota la raó del món. Ben mirat, sempre hi ha raons per celebrar alguna cosa. I si algun cop no les sabem trobar, pel motiu que sigui, s’inventen. I que la festa continuï.

Vivim temps d’individualisme i d’aparent indiferència per gairebé tot, especialment pel que fa a tothom que no és nosaltres mateixos. Potser sí que va sent hora de començar a tenir una visió més panoràmica de la realitat, més optimista, i tornar a creure que tot és motiu de celebració, i que qualsevol anècdota, qualsevol data perduda enmig del calendari pot esdevenir festa de guardar, si ens hi posem, i mereix ser compartida.

És estiu i fins i tot el temps acompanya. No ens hi pensem, celebrem-ho tot. Ni que només sigui que hi som i que encara tenim ganes de riure, de cantar i ballar, de vèncer el ridícul, i de compartir l’alegria de viure amb els que tenim a la vora. El resultat sempre és positiu i qualsevol festa sempre val la pena. No ens n’estalviem cap, doncs.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php