Abr 162019
 

“Esperança” és una d’aquelles paraules que admeten diferents accepcions, segons qui la faci servir, i segons la finalitat amb què s’utilitzi. Esperança és l’expectativa de resultats positius, a qualsevol nivell; implica un estat d’ànim optimista davant de qualsevol circumstància adversa o imprevisible. Per als cristians, ara que ens trobem en plena Setmana Santa, és la seguretat que hi ha vida després de la mort. Sigui com sigui, “esperança” és un terme sempre agradable de pronunciar i sempre digne de tenir ben present, i sempre al cap.

Esperança, sempre esperança, per damunt de qualsevol dificultat. Esperança en la reconstrucció, quan alguna cosa es trenca. Esperança davant d’una nova vida. Esperança davant del dolor i de la por. Esperança sempre, i una actitud de confiança, a prova de tot, en un futur millor. Al cap i a la fi, segons la mitologia grega, quan tots els mals van sortir de la caixa de Pandora, només Elpis, l’esperit de l’esperança, hi va restar a dins. I és que l’esperança és l’últim que es perd, i és allò que ens fa tirar endavant, malgrat totes les dificultats i per damunt de qualsevol adversitat.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php