Nov 182018
 

Diu la saviesa popular que la pluja de novembre portarà riquesa.  Potser sí, tot i que ara mateix, quan plou, no hi ha gran cosa que convidi a l’optimisme i, més aviat, les parets de casa esdevenen murs infranquejables, rere els qual s’acaba un món que la pluja redueix a uns pocs metres quadrats.

Els dies de pluja són tota una invitació a la melangia i a la mandra, i l’escenari adequat per girar els ulls i retrobar tot el que tenim a la vora, i que la visió llunyana tot sovint ens amaga.  Potser aquesta també és una mena de riquesa, com aquella de què parla el refranyer popular.  Potser som més rics que no ens pensem, i de tant en tant ha de venir el novembre plujós a recordar-nos que el món no comença rere les portes i finestres.

Avui pot ser un bon dia per mirar la pluja rere els vidres, sense més ambició que gaudir del lent degoteig de les hores d’un diumenge de tardor, ja sigui sols, o en bona companyia.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php