Set 252018
 

Potser algun dia la història passarà factura a l’estupidesa política que vivim, i que patim, a propòsit de l’ofensiva contra el color groc.  I és que més enllà dels llaços grocs i la mania persecutòria de Ciutadans, també tenim casos molt més reveladors de l’odi que la llibertat desperta en determinats cercles.  Ja sabem allò de la persecució a determinats estadis de futbol, fins i tot quan el groc el llueixen equips de fora, que res no tenen a veure amb els presos polítics catalans, i també vam tenir no fa gaire la petició de canvi del color de la camisa d’una colla castellera per poder sortir a un espot publicitari, perquè era groga.  A poc a poc, l’absurd es va generalitzant.  I quan pensàvem que ho havíem vist tot, arriba l’Ajuntament de Tarragona i obliga a canviar el color de la samarreta de les festes de Santa Tecla, perquè era groc, sense gaires explicacions convincents.

Realment, la irracionalitat i la mania persecutòria del bloc del 155 (PP, PSOE-PSC i Ciutadans, no ho oblidem mai) han escombrat qualsevol rastre de sentit comú de l’activitat política o de govern, allà on en tenen.  És el resultat inevitable de la manca d’arguments, de lògica i de raó, quan es perd completament el nord.

I gairebé al mateix temps, Ciutadans anuncia una nova campanya per exigir la presència de la bandera espanyola als ajuntaments catalans, tant a l’exterior com a l’interior de les seus.  Un cop més queda de manifest qui promou enfrontament pels símbols i qui prioritza allò que més afecta i que més preocupa al conjunt dels ciutadans.  Coses de la demagògia i del populisme.  Per cert, que vagin per feina en aquesta nova ofensiva perquè qualsevol dia desapareixerà el groc, fins i tot, de la bandera d’Espanya, i es trobaran amb el dubte de si defensar una bandera només vermella, cosa que algun dels seus socis d’aventures aplaudiria, sense cap mena de dubte, o si, posem per cas, es pot substituir el groc pel taronja, equidistant entre el roig i el groc.  Un cop pujats al carro de l’absurd, qualsevol estupidesa és possible.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php