Jul 232018
 

Posem sobre la taula un nou full en blanc, una nova setmana.  Una setmana, com totes les setmanes, que mirem amb certa il·lusió, malgrat la rutina de cada dilluns, i que, sense adonar-nos, anem omplint de projectes a curt i mitjà termini:  que farem les properes hores?  què demà o dimecres?  Què ens quedarà penjat, malgrat tot, divendres?  Qui trobarem, o qui faltarà ara que som en període de vacances?  Quines notícies ens arribaran, ens agradin o no?…

Tot plegat, preguntes simples, amb respostes gairebé intranscendents, però necessàries per ordenar els propers dies i per ordenar-nos nosaltres mateixos.  Avui, dilluns.  Reprendrem a l’activitat ordinària, amb regust, encara, de cap de setmana i amb la mandra de tornar al ritme implacable del rellotge i de les obligacions quotidianes.  Sembla que farà bon temps, això sí.  Ja és molt.

Avui, un dilluns qualsevol, un dilluns més que omplirem i que potser passarà desapercebut, o potser serà inoblidable.  Qui ho sap.  Provem a marcar-nos objectius simples, curts,amb l’ambició justa, i a assolir-los un rere un altre, assaborint el dolç sabor de cada patita victòria sobre l’atzar.  Així, a poc a poc, línia a línia, minut a minut, anirem escribint una pàgina més de la nostra existència, amb l’esperança que, arribada la nit, puguem mirar enlaire, amb calma i en pau, i sentir que ha valgut la pena, aquest dilluns.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php