Abr 272018
 

Per si encara no en teníem prou, ahir vam tenir una nova demostració de com d’incomprensible (em quedo molt curt amb l’adjectiu) pot arribar a ser la justícia espanyola.  Ahir, finalment, sentència a les cinc bèsties que formen part de la tristament coneguda manada (el nom és seu, i ben il·lustrador, per cert).   En resum: cinc mascles encerclen una dona molt jove en un portal i la penetren de totes les maneres possibles, a l’empara de la seva superioritat numèrica i física, i una colla de jutges fallen que no hi ha violació perquè no s’ha acreditat violència contra la víctima.  No hi hauria manera que aquests jutges s’ocupessin dels presos polítics?  Si en el cas que fins ara els tenia entretinguts no hi veuen violència, encara podrien felicitar i alliberar immediatament els nostres, tan perillosos i agressius ells, segons un altre jutge.

Ho sento, senyores, però a Espanya, ja ho saben:  si un grup de salvatges decideixen que volen tenir sexe (per dir-ho d’alguna manera) amb vostès, una de dues:  o s’hi enfonten violentament, a risc, en el millor dels casos, se sortir amb una cara nova i uns quants òrgans rebentats, o ni se’ls acudeixi denunciar, que segur que prou bé que s’ho devien passar, i prou contentes que haurien d’estar que uns quants jovenots amb ofici i benefici (militars, guàrdies civils…) es fixin en vostès per deixar anar amb brutalitat i en grup les seves necessitats primàries.  Això, justament això, és el que ahir van sentenciar tres jutges d’un jutjat.  Per cert, ni un comentari sobre la feina d’algun dels membres, que en teoria garanteix un comportament exemplar al sevei de la ciutadania, des d’una posició d’autoritat.

Les cinc bestioles  faran cap a la presó, si no passa res, uns quants anys.  El problema, però, és la sentència en ella mateixa, i no quants anys de condemna mereixen.  El problema és l’alternativa  de mort, o lesions greus en el millor dels casos, o no hi ha violació.  La violència fruit de la superioritat, sense sang, blaus ni fractures, es veu que no és res.  I de propina, la progressia política sortint a parlar d’això i d’allò, no fos cas que quedessin com a masclistes.  I jo em demano:  alguna iniciativa parlamentària per canviar la realitat?  Alguna proposta de reforma legislativa?  Algun a por ellos contra els violadors i assassins?  Oi que no?  Doncs còmplices, també, i tan responsables (culpables, potser, fins i tot) com els que jutgen, valoren i sentencien.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php