Abr 022018
 

Avui, Dia de la Mona.  O si voleu, l’exaltació de la primavera versió popular.  Si el temps acompanya, i sembla que així serà, ens retrobarem una bona colla per compartir taula i postres, per gaudir del sol i de l’escalfor d’un clima cada cop una mica més amable i, de ben segur, per dedicar algun que altre pensament o comentari als que per un motiu o altre no hi són, però que prou ens agradaria.  És el que tenen les nostres celebracions més íntimes i més particulars.

Avui, dia per gaudir de l’aire lliure.  Ja sigui a casa, a la torreta d’algun amic o parent, o en aquell racó tradicional on ens sentim a gust enmig de la natura.  Dia per sortir i per gaudir de la llibertat i de l’amplitud dels espais.  I dia, també, per recuperar un dels personatges no oficials més nostrats:  l’humil i imprescindible pollet de la mona, tan imprescindible com la mona pròpiament dita.

Avui és un dia per gaudir de la bona companyia, i per valorar-la, cosa que sovint no fem prou.  Posem en valor tot allò que tenim, i no esperem a enyorar-lo si un dia ens falta.  Valorem tot el que tenim i tothom que sabem a prop, fins i tot allò més petit i aparentment més insignificant.  I especialment avui, no oblidem que els pollets seran sempre nostres, i que són i sempre seran grocs.

Passeu un bon Dia de la Mona, sigueu on sigueu, perquè tots som, al capdavall, una petita part d’una gran celebració.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php