Mar 022018
 

El Mobile ha abaixat la persiana, un any més.  Un any polèmic, en què la política hi ha dit massa, malgrat que la seva pròpia direcció s’ha encarregat de desmentir i desmuntar totes les amenaces apocalíptiques d’aquells que en nom de la sagrada unitat estan disposats a qualsevol cosa, fins i tot al ridícul més espantós.

En posar-se en marxa aquesta complexa i efímera estructura tecnològica, ens arribava la imatge de la comitiva reial recorrent els passadissos del certamen, empassant-se els llaços grocs d’un bon grapat de representants de les empreses i institucions catalanes.  Fa un parell de dies, qui va fer la visita de rigor va ser la representació de Ciutadans, encapçalada per Ribera i Arrimadas, que no van tenir cap problema a fotografiar-se davant del pavelló d’Espanya, però que ni es van acostar als estands de les empreses catalanes, tot i que, tal com van demostrar les fotos del Rei a tots els que ni ens hem acostat al Mobile, eren just l’un davant de l’altre.

Ben cert que aquestes fires són enormes, que difícilment es pot visitar tot i que sempre s’ha d’acabar triant i, per tant, descartant.  De tota manera, en el cas de líders polítics que fan bandera d’allò de governar per a tots els catalans, és curiós comprovar, més enllà de les paraules, el nul interès per la representació catalana i les seves empreses tecnològiques.  Conclusió inevitable:  arribat el moment, ells governarien per als espanyols, amb els que posen gustosos i somrients, però no per als catalans, als quals esquiven.  Curiós i il·lustrador alhora, i més encara pensant que Arrimadas lidera el primer grup amb representació al Parlament i també l’oposició al conjunt de forces majoritari.  Tota una declaració de principis en una sola fotografia.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php