Nov 232017
 

Ara sí que ho tinc clar.  Ja ningú no ho podrà dir mai més, ni m’ho podrà discutir:  els independentistes no som nazis.  No ho som de cap manera, ni de lluny.  En tinc l’evidència definitiva.  Els independentistes podem ser l’origen de tots els mals del món, la pesta, o els profetes de l’anticrist, però mai de la vida nazis, com ens hem hagut de sentir fins ara.  Nazis, no.

Penseu-hi.  Si fóssim nazis, seríem violents, entraríem a tot arreu rebentant-ho tot, sense importar-nos que les càmeres de televisió ens enregistressin, perquè sabríem que mai no entraríem a presó, ni preventiva ni de cap mena (sempre suposant que la policia ens detingués, que ja és molt suposar), els judicis, els recursos i les apel·lacions es farien eterns, mentre nosaltres voltaríem tan feliços pel carrer, no generaríem cap tipus de debat ni televisiu ni parlamentari a propòsit de la nostra manera de fer o de la nostra ideologia, mai se’ns imposarien fiances abusives, impossibles de pagar, i tothom patiria pel dany que ens podria arribar a causar qualsevol tipus de sanció o de resolució judicial.  Però la realitat ens diu que això no ens passa.  Els independentistes no som violents, no trenquem res, patim fiances, sancions, presó preventiva, generem debats i insults constants, i a ningú no l’importa el mal que ens fa tot plegat, sobretot l’engarjolament més que discutible…

Conclusió:  els nazis, feixistes, franquistes, o com els vulgueu dir, fan i desfan i la justícia actua, si és el cas, d’una determinada manera.  Per contra, els independentistes, fent tot el contrari que ells, patim tota mena de repressió, persecució política i judicial, sancions i presó molt més enllà del que fora democràticament imaginable.  Per tant, queda definitivament demostrat:  no som nazis, els nazis són ells.  Misteri resolt.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php