Jun 242017
 

Un any més, el foc se’ns ha fet protagonista i aliat.  Aquest foc que crema, que destrueix, però que també purifica.  Aquest foc antic, ancestral, però sempre nou, que tant ens atreu i tant ens escalfa.

Seguim les velles creences, les tradicions més nostrades, les adaptem si cal, o les inventem, i ens les fem a mida, perquè ens resultin encara més properes i més atractives.  En qualsevol cas, ahir, cadascú a la seva manera, vam conjurar-nos per fer fum els mals esperits, les pors, les incerteses, per fer cendra tots els nostres fantasmes particulars.  I al mateix temps, ens vam encomanar a l’esperit del foc, de la llum, perquè es facin reals somnis, anhels i bons desigs, perquè tota ajuda és benvinguda quan es tracta d’anar endavant.

Nit de foc, nit de calor i nit de companyies grates i d’afectes sincers.  Nit per pensar en els que no hi són i per imaginar els que seran.  Nit, al capdavall, per girar els ulls enrere i per mirar endavant.  Nit per compartir amb aquells que estimem i per refermar complicitats.  Nit per abraçar i per deixar-nos abraçar per aquest foc que ens atreu i ens atrapa, hipnòtic i seductor.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php