Mar 062017
 

Comencem la setmana amb un toc d’innocència.  Però d’innocència de la bona, no d’aquesta a la qual ens tenen acostumats els tribunals i que es basa en exculpar els rics i poderosos i condemnar els febles.  Dit sigui de passada, però a la vista de com els han anat les coses a Rato i Blesa davant el jutge, em sembla que la doctrina Urdangarín (això que et condemnin però et deixin al carrer sense fiança ni res, no fos cas que entressis a presó) té futur.

Però tornem a la innocència de debò, com la d’aquest nen, Jax, que va demanar a la seva mare que li tallés el cabell com al seu amic, per tal que la mestra no els pogués reconèixer.  Fins aquí, una idea simpàtica.  El valor de la petició? que el nen en qüestió és blanc i ros i l’amic negre.

Potser sí que tenen raó aquells que diuen que la realitat és només als ulls de l’observador.  Potser sí que les diferències les fem nosaltres i en realitat no hi són, o no tant com ens pensem.  Potser sí que els nens tenen raó i un simple tall de cabell pot confondre una mestra.  Potser sí que cal començar a mirar el món amb la innocència clara i amable d’una criatura, i potser molts conflictes, molts problemes, simplement, desapareixeran.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php