Feb 262017
 

Sempre és important saber apreciar les coses bones, petites o grosses, que la vida ens va posant al davant.  Avui, per exemple, és diumenge, dia de festa, fa bo i el sol ha ocupat l’espai que fins ara semblava terra prohibida en mans de la boira, de la humitat i del fred.  Avui fa sol, i el sol és vida i salut.

Avui és un bon dia per retrobar-se amb aquells que fa dies que no veus i xerrar i riure una bona estona a l’escalf del sol i de l’amor.  Avui és bon dia per fer diumenge, perquè de vegades no cal res d’especial per aconseguir que tot sigui especial.  Potser aquí rau el principi de l’autèntica felicitat.  Potser no cal res més.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php