Gen 312017
 

García-Albiol, líder popular i anterior alcalde de Badalona és un personatge que ha aconseguit escalar en política a cop d’improperis i de declaracions xenòfobes, masclistes i autoritàries.  Res de nou, fins aquí.  Però ara m’ha sorprès amb un raonament  que explica moltes coses i que caldria retenir.

La cosa neix arran dels insults i atacs a la regidora Fátima Taleb, de Guanyem Badalona, per la seva doble condició de musulmana i dona.  Per a García-Albiol, les denuncies de Taleb (a qui es refereix com a “concejal musulmana“, detall prou significatiu) només són excuses per amagar la seva incompetència.  Molt clar.

Però què passa si donem per bo el raonament i, quan García-Albiol i els seus companys de partit o d’ideologia denuncien marginació, feixisme aliè i atacs de tota mena per la seva condició d’espanyols, els responem que tot plegat només són excuses per amagar la seva incompetència?  Si el raonament val per a fets tan constatables com els insults en públic i les agressions físiques, encara més quan es tracta de simples especulacions, oi?

Fent servir l’argument de García-Albiol, en el seu cas i en el dels seus, per la pròpia inconsistència dels fets que sovint intenten fer passar per reals, a més de parlar d’incompetència, potser caldria començar a pensar, també, en una possible insolvència intel·lectual.  Val la pena seguir rumiant-hi una mica, davant de tanta saviesa.  Una piulada per reflexionar, sense cap dubte, aquesta del líder popular.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php