Gen 202017
 

Ja és be veritat allò que si no vols caldo, tres tasses (dues segons versions).  I justament això és el que els ha passat a l’Ajuntament de Barcelona i al Departament de torn, amb la presència de l’exèrcit espanyol a la propera edició del Saló de l’Ensenyament, qüestionada l’any passat i amb superfície triplicada enguany.  Es veu que de res no han servit ni les paraules de Colau, ni la revisió del conveni amb el Saló de la consellera.  De res.

Són les coses que passen quan quan la política viu mirant-se només el melic, perquè resulta que qui té la darrera paraula sobre els expositors és Fira de Barcelona, un ens públic però autònom, amb plena capacitat executiva.  Així és que o bé les institucions no ens han fet arribar  de manera prou convincent les seves idees respecte a la presència de l’exèrcit en un certamen dedicat a l’ensenyament, o bé Fira no ha cregut oportú escoltar-les.

Sigui com sigui, algú s’haurà de menjar les seves declaracions de fa uns mesos.  Això sí, tindrà per empassar-se-les tres tasses de ranxo, gentilesa de l’exèrcit espanyol.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php