Gen 072017
 

Un cop oberts els regals de Reis i a punt per començar a desar fins l’any vinent les festivitats nadalenques, se’m presenta un petit dubte:  què hauran deixat els Reis al Palau de la Generalitat i al Parlament.  Més m’estimo demanar-me què hi hauran deixat que no pas què els hauran demanat els inquilins de tots dos dignes immobles.

La veritat és que no sabria què respondre.  Em costa imaginar què ha de passar aquests dotze mesos que tenim al davant.  Imagino que han de passar coses, moltes coses, però no gosaria dir quines.  Eleccions?  Referèndum?  Res de res?  Ni la més remota idea.  Sigui com sigui, hi ha un parell de detalls que cal tenir presents, encara que no els pugui interpretar com segurament cal:  el primer, el silenci dels poders públics catalans, més enllà de les declaracions i tertúlies que fan bullir no sé quina olla, però que la fan bullir.  El segon, el soroll que arriba d’Espanya, un soroll cada cop més present en tots els àmbits i que semblaria que pot evidenciar un nerviosisme cada cop més evident.

Caldrà esperar, com sempre, a veure com es van desenvolupant els esdeveniments.  De moment, molts interrogants i poc més.  No és gran cosa.  En qualsevol cas, d’aquí a l’estiu s’hauran d’anar sabent coses i podrem anar descobrint que ha posat la nostra classe política a la seva carta als Reis i si els nostres representants han estat bons o no.  El problema és que sigui el que sigui, recaurà sobre nosaltres, que no hi pintem gaire, en tots aquests afers, per més manifestacions i jocs florals que muntem de tant en tant, per a major glòria dels mitjans de comunicació i del nostre ego patriòtic.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php