Des 172016
 

Hi ha dies acotats, delimitats, marcats gairebé minut a minut per la rutina, per l’agenda… però hi ha dies sense guió, dies on les hores són un misteri i cada hora una incògnita a desxifrar.  Hi ha dies on res no està escrit i on improvisar és l’única pauta a seguir.  Són dies estranys, puntuals, atípics, però que val la pena viure.

Avui és dissabte.  Potser un dissabte qualsevol, però potser un dissabte sense guió definit.  Un dissabte per viure’l esperant un missatge, una trucada… un dissabte de telèfon mòbil.  Quina meravella aquests artefactes, diguin el que diguin.  Un dissabte de mirar per la finestra i veure a què convida el temps.  O potser un dissabte per no sortir de casa i endreçar amb la calma del temps que avui no empaita.

Avui és dissabte.  Un dissabte diferent.  Tota una invitació al record, a la memòria, a l’enyorança, fins i tot.  Un dissabte per compartir amb els teus, potser de lluny, potser, tanmateix, sempre tan a prop.

Passeu un bon dissabte.  Amb guió o sense.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

css.php